Informatie

Damvereniging Denk En Zet Laren is een actieve damclub, die speelt in de clubcompetitie georganiseerd door de Gelderse Dam Bond. Hieraan wordt meegedaan door meerdere teams.
Vanaf het seizoen 2013/2014 wordt ook in de Nationale Competitie van de Koninklijke Nederlandse Dam Bond meegespeeld met een zeer verrassend kampioenschap in het debuutjaar.
Momenteel telt de club ca. 20 seniorleden en ca. 5 jeugdleden.

Geïnteresseerde huisdammers en aspirant-dammers (zowel jongens als meisjes en mannen als vrouwen) zijn van harte welkom op de clubavond (dinsdagavond, jeugd vanaf 18.45 uur, senioren vanaf 20.00 uur).
Geheel vrijblijvend kan een aantal avonden worden kennisgemaakt met het beoefenen van het damspel. Gezelligheid en sportiviteit staan hoog bij ons in het vaandel!

Elke dinsdagavond spelen we onderlinge competitie. Er zijn 4 sneldamrondes volgens het Zwitsers systeem. En er is een bekercompetitie volgens het knock-out systeem.
In het winterseizoen (september-maart) speelt elk team ca. 10 wedstrijden tegen andere clubs in de Achterhoek. Het nationale team speelt in Noord- en Oost-Nederland. Daarnaast nemen we deel aan de jeugdteam-, sneldam- en bekercompetities.
We organiseren daarnaast schooldamwedstrijden in de maand november voor de gemeente Lochem, waarna de jeugd gratis kan trainen voor de opvolgende wedstrijden in Gelderland en Nederland.
Ook bieden wij verenigingen de gelegenheid om ons in te schakelen voor een gezellige damsimultaanwedstrijd.
Uitslagen van DEZ-teams en DEZ-leden zijn te volgen via onze website https://www.dezlaren.nl, via http://www.geldersedambond.nl of via https://toernooibase.kndb.nl.
De contributie is 8 euro per maand voor senioren, 5,75 euro per maand voor junioren en 4 euro per maand voor de overige jeugdleden.

dez_logo_50prc.gif
Secretaris:
Herman Beuzel
tel. 0573-253411
Senioren:
Elke dinsdagavond vanaf 19.45 uur
(ook in de zomerperiode)
Jeugd:
Dinsdagavond 18.45-19.45 uur
(niet in de zomerperiode)